Home

De Leusder Badminton Combinatie (LBC) is een actieve badmintonvereniging met jeugd- en seniorenleden. Je kunt er kiezen voor competitie en recreatief badminton. Bij LBC speelt sportiviteit en gezelligheid een belangrijke rol. Onze vereniging is aangesloten bij Badminton Nederland (BN). 

De senioren (zowel recreanten als competitiespelers) spelen op dinsdagavond en op donderdagavond. Op deze avonden worden ook de trainingen gegeven. De jeugd speelt en traint op woensdagavond. De competitiewedstrijden worden op zondag gespeeld. We spelen in sporthal De Korf en Antares; de competiewedstrijden worden in Sportcentrum Buiningpark gespeeld.

Naast de vaste speel- en trainingsmomenten is het mogelijk om mee te doen aan allerhande gezellige toernooien en activiteiten. Onder Introductie LBC is aangegeven welke toernooien en activiteiten er zijn voor de senioren en voor de jeugd.

Als je hiermee een eerste indruk van onze club hebt gekregen, nodigen we je van harte uit om eens vrijblijvend te komen meespelen. Ervaar dan met ons dat badminton een gezellig spelletje is, maar zeker ook een serieuze sport. Neem dan vooraf wel even contact op met ons secretariaat via info@leusderbc.nl.

Wie weet tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Secretaris LBC,
Info@leusderbc.nl.