Mededelingen

4-4-2022 Mededelingen vanuit het bestuur
Spelerspasjes en afhangbord: Nu er weer ‘volop’ gebadmintond wordt en de banen (mede door Avanti-leden) redelijk bezet zijn, gaan we weer gebruik maken van het afhangbord. Deze hangt momenteel op een onhandige plaats, daarom komt het nu halverwege de zaal t.h.v. baan 4, te staan.
Ook zijn er signalen dat men zijn/haar spelerspasjes kwijt is. Je kunt ze opnieuw laten maken door een mail te sturen naar het secretariaat. Zorg wel dat je een recente pasfoto klaar hebt.
 
Assistentie bij de jeugd: Onze jeugdafdeling groeit! Op woensdag wordt dringend assistentie gevraagd vanaf 18:00u. tot 19:30u. in sportzaal Antares aan het Maximaplein.
 
Competitie spelen: De (bonds)competitiewedstrijden zijn voorbij en met redelijke tot goede resultaten. Maar helaas wordt de spoeling dun en daarom roepen we belangstellenden en fanatiekelingen op om zich op te geven om in het nieuwe seizoen (bonds)competitie te gaan spelen. Je kunt je melden bij het secretariaat.
 
Toernooien: Er komen veel uitnodigingen voor (jeugd)toernooien bij het secretariaat binnen. Als je belangstelling hebt kun je dit doorgeven aan het secretariaat, dan krijg je e.e.a toegestuurd. Uiteraard kun je dit ook zien op de website van Badminton Nederland bij ‘Toernooien’ .
26-2-2022 Mededelingen vanuit het bestuur

CORONA-maatregelen: Vanaf heden is de Korf weer te betreden via de hoofdingang. De CORONA-pas hoeft niet meer gecheckt te worden, mondkapjesplicht en 1,5m afstand vervallen. En de kantine is weer open!

Recreantentraining: De leden van LBC kunnen zich aanmelden voor een recreantentraining. Deze zullen op dinsdagavond gehouden worden van 21:00-22:00. o.l.v. Paul Braaksma. De trainingen duren 6 weken en de groep moet minimaal uit 4 personen bestaan. De deelname aan de training is kosteloos, maar niet vrijblijvend; het is wel de bedoeling dat je elke week komt. Als je door overmacht niet kunt komen, regel dan een vervanger zodat de training volwaardig blijft. De trainingen starten op 8 maart. Je kunt je vóór 5 maart opgeven bij het secretariaat (info@leusderbc.nl)

Clubkleding: Heb je een clubshirt nodig? Geef dit door aan het secretariaat (info@leusder.nl). 

Avanti: Sommige LBC-ers spelen wel eens op de woensdagavond bij Avanti in Achterveld. Daarom leek het ons als bestuur gepast om Avanti-spelers ook de mogelijkheid te geven bij LBC te spelen. Dat zal op dinsdagavond het geval zijn, zodat de banen optimaal benut worden. In overeenstemming met Avanti, duurt deze pilot 3 maanden en gaat per 1 maart in.

Donderdag: Per direct kunnen we vanaf 19:30u de zaal in, i.p.v. 20:00u. Deze wijziging zal tot een nader te bepalen datum duren. Let wel: op sommige avonden kunnen er ook de inhaalwedstrijden van de najaarscompetitie (NJC) gespeeld worden.

Tribune: De tribune in de Korf kan om verzekeringstechnische redenen niet voor 1 rij uitgezet worden. Deze mag alleen volledig uitgezet worden en aan weerskanten met hekken verstevigd. Wij zullen daarom gebruik moeten maken van de losse banken, die we zèlf mogen verplaatsen.

Kleedruimtes: De gemeente neemt maatregelen tegen de onfrisse luchtjes in voornamelijk de dameskleedruimtes van sporthal De Korf. Ook de prullenbakken aan de ingangen van de zaal zullen weer teruggeplaatst worden.

 

Belangrijke data
Belangrijke data 

 

 

 

 

  • Start seizoen 2021-2022: dinsdag 31 augustus 2021
  • Algemene Ledenvergadering: dinsdag 18 januari 2022

 

Aanpassing bondscontributie BN
ContributieIn de laatste ledenvergaderingen heeft het LBC-bestuur al laten weten dat BN (badmintonbond) haar contributiemodel gaat veranderen. Een 1e voorstel, met een aanzienlijke contributieverhoging, is wegens onvoldoende draagvlak in de regiovergaderingen weggestemd.
In het contributiemodel dat onlangs is goedgekeurd, ligt de focus op het bevorderen van de ontwikkeling van en deelname aan ‘instapcompetities’ voor zowel junioren als senioren. Daarnaast wil BN met dit nieuwe model de doorstroom van de junioren naar de juniorencompetitie bevorderen door het verschil tussen de teambijdrage opstapcompetitie en juniorencompetitie te verkleinen.
In het nieuwe contributiemodel (per 1 jan 2021) zijn de volgende aanpassingen aangebracht t.o.v. het huidige model (bedragen in prijspeil 2020):
– Teambijdrage recreantencompetitie verlagen van € 44,60 naar € 20,-
– Teambijdrage opstapcompetitie junioren verlagen van € 21,45 naar € 0,-
– Teambijdrage juniorencompetitie verlagen van € 200,30 naar € 80,-
– Lidbijdrage junioren en senioren verhogen van € 11,20 naar € 14,55.