Paul Koekoek, de fysiotherapeut die u beweegt

Paul Koekoek is werkzaam bij Fysio de Tolgaarde in Leusden en heeft 12 jaar ervaring als fysio– en manueeltherapeut. En sinds kort het aandachtsgebied orofaciaal; de enige in de regio Leusden eo.
Aandacht voor de patiënt en samen werken aan een oplossing van de klacht staan bij Paul bovenaan. Door grote deskundigheid en samenwerking met collegae zorgverleners probeert hij de best mogelijke zorg te leveren.

Paul heeft vele jaren zelf gebadmintond bij LBC en draagt de badmintonsport in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder nog altijd een warm hart toe. Zo biedt hij de (nieuwe) leden van LBC een sportmedische screening aan en houdt hij iedere laatste dinsdag van de maand een sportinloopspreekuur in De Korf. Ook is Paul als fysiotherapeut aanwezig bij LBC-toernooien, waaronder het Victor Open Korf Toernooi.

 

Sportmedische badminton screening

Badminton is een snelle sport die veel van je lichaam vraagt. Een goede techniek, genoeg kracht, goede reflexen en een goede coördinatie is daarbij belangrijk. Misschien wil je hier iets meer over weten, over je goede kanten en eventuele verbeterpunten en over het voorkomen van blessures?
Paul Koekoek biedt (nieuwe) leden van LBC een gratis sportmedische screening aan. Deze bestaat uit een vraaggesprek, specifiek lichamelijk onderzoek en mondeling verslag en advies. De screening duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier en zal plaats vinden op de praktijk van Fysio de Tolgaarde. Wil je het verslag op papier hebben, dan zijn er wèl kosten aan verbonden.
Je kunt je aanmelden via info@leusderbc.nl of via info@fysio-tolgaarde.nl ovv screening LBC of telefonisch: 033 494 7963 / bgg 06 8119 0509.

Sportinloopspreekuur, laatste dinsdag van de maand

Op de laatste dinsdag van de maand verzorgt Paul Koekoek een sportinloopspreekuur vanaf 20:00 uur in de verzorgingsruimte in de De Korf. Wil je advies over preventie of heb je een beginnende klacht, dan kun je gebruik maken van het spreekuur dat voor LBC-leden kosteloos is. Meld je hiervoor aan via info@fysio-tolgaarde.nl ovv “inloopspreekuur LBC”. Als je veel last hebt, dan mag je eerder contact opnemen via de mail (bij voorkeur) of via 033 494 7963 / bgg 06 8119 0509.

Facebookpagina

Tevens wil Paul zijn zakelijke facebookpagina onder de aandacht brengen. Fysio de Tolgaarde; er komen leuke weetjes en tips en adviezen op te staan.

Fysio de Tolgaarde

Paul Koekoek, Master Fysio/Manueeltherapeut/Orofaciaaltherapeut io

Tolplaats 5, 3831 JR, Leusden, tel: 033 494 7963 / 06 8119 0509

info@fysio-tolgaarde.nl / www.fysio-tolgaarde.nl