Teamindeling recreanten

Teamindeling najaarscompetitie (NJC) 2021

Team  Heren: Dames:
     
     
     
Team  Heren: Dames:
     
     
     
Team  Heren: Heren:
     
     
     
     

 

Volgens de berichtgeving van Badminton Nederland (van 21 augustus ’20) nemen wij de volgende regels in acht:

– Als een sporter symptomen heeft van koorts, hoest of kortademigheid, dan traint hij/zij niet, speelt hij/zij niet en dient hij/zij te worden getest.

– Als een sporter positief wordt getest op het virus dan gelden de richtlijnen vanuit de overheid.

– De GGD verzorgt het bron- en contactonderzoek om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Door de GGD wordt bepaald welke richtlijnen er gelden voor de medesporters.

– Wanneer men het advies krijgt om in quarantaine te gaan, houdt de sporter zich daaraan en doet hij/zij in die periode niet mee met de trainingen/wedstrijden.

– I.v.m. een mogelijk contact- of brononderzoek is het van belang te weten wie tijdens een training/wedstrijd in de accommodatie is geweest.

– Coronabesmetting van 1 speler in het team: het kan voorkomen dat er een speler in een team besmet raakt met corona. Dan gelden natuurlijk de regels zoals hierboven beschreven. Is de speler niet in contact geweest met de andere spelers van het team dan kan de wedstrijd met een invaller gewoon gespeeld worden.

– Landelijke, regionale en lokale lockdown: in het geval van een landelijke lockdown gaat Badminton Nederland kijken of het mogelijk is om de competitie later te starten. Hiervan brengen we alle deelnemers van te voren van op de hoogte. Bij een lockdown gedurende de competitie wordt er gekeken of de wedstrijden kunnen worden verplaatst tot na de lockdown.

 

Onder competitienieuws is aanvullende en meer recente informatie van Badminton Nederland opgenomen mbt de Badmintoncompetitie in coronatijd.